Auto Šabac 2010 DOO

          Izaberite svog novog ljubimca...
 
 
 
 
 Kredit / Lizing


 Auto na kredit sa 0% kamate!
   Auto Šabac 2010 DOO u saradnji sa Credit Agricole bankom obezbedio je posebne pogodnosti i uslove finansiranja koji se odnose na kupovinu vozila iz naše ponude na kredit sa 0% kamate!

Kredit se odobrava na maksimalni iznos do 3000 eura i na maksimalni period otplate do 36 meesci. Kredit važi za sve zaposlene kupce bez obaveze prenosa zarade u Credit Agricole banku i za penzionere do 70 godina starosti u momentu otplate poslednje rate kredita. Pregled opštih uslova za auto kredite kod Credit Agricol banke je prikazan u nastavku:

   -  Mogućnost uvođenja sadužnika u slučaju nedovoljne kreditne sposobnosti klijenta
   -  Bez kasko osiguranja za iznose kredita do 10000 eura
   -  Bez zaloga za iznos kredita do 5000 eura
   -  Bez obaveze prenosa zarade u Credit Agricole banku
   -  Bez troška obrade zahteva
   -  Bez troška delimične ili prevremene otplate kredita

Primer beskamatnog kredita je prikazan u tabeli koja sledi:

Iznos kredita Trajanje kredita Mesečna rata Kamatna stopa Startna naknada
1000 eura 36 meseci 27.78 eura 0% 0 eura
2000 eura 36 meseci 55.56 eura 0% 0 eura
3000 eura 36 meseci 83.34 eura 0% 0 eura
 Auto na kredit
   Ukoliko Vam iz nekog razloga ne odgovara naša specijalna mogućnost kreditiranja do 3000 eura bez kamate (na primer potrebna Vam je veća pozajmica za kupovinu vozila ili želite kredit kod svoje banke) kod nas možete kupiti vozilo i na auto kredite bilo koje banke. Bilo da su u pitanju banke sa kojima mi direktno sarađujemo ili je u pitanju Vaša banka, naši zaposleni će učiniti sve da ceo proces realizacije kredita protekne bez problema.

   Danas gotovo sve banke u svojoj ponudi imaju i paletu auto kredita. Sami uslovi kredita se dosta razlikuju od banke do banke pa Vam preporučujemo da se detaljno informišete.

   Na ovoj stranici možete dobiti informativne vrednosti kredita uz pomoć našeg kreditnog kalkulatora. Precizne podatke možete dobiti u našoj kancelariji ili u Vašoj banci.
 Kredit kalkulator
 Vrednost vozila:  €
 Učešće:  %
 Kamatna stopa:  %
 Period:  god
Rezultat
 Učešće: 0.00 € 
 Mesečna rata: 0.00 € 
 Ukupan broj rata:
 Auto na lizing
   Naš primarni partner u realizaciji lizinga je Raiffeisen banka sa kojom imamo potpisan ugovor o saradnji. Ukoliko želite da kupite vozilo kod nas a uz finansijsku pomoć banke čiji ste vi klijent, naš odgovor je pozitivan, kod nas možete kupiti vozilo na lizing ili kredit uz saradnjiu sa Vašom bankom.

   Sama procedura kupovine je veoma brza i jednostavna. Za ovu vrstu usluge ne morate da imate žirante ili bilo kakav oblik dodatnog hipotekarnog zaduženja. Period na koji odobraVamo kupovinu na lizing je u trajanju od 2 do 7 godina. Jedini uslov koji mora da bude zadovoljen prilikom ovakve kupovine se odnosi na starost vozila i to da zbir godina otplate lizinga i starosti vozila ne sme da bude veći od 8 godina.

   Kako bi odredili uslove koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama možete koristite i naš lizing kalkulator. Napominjemo da su vrednosti dobijene lizing kalkulatorom samo informativnog karaktera i da se prave vrednosti mogu dobiti u našoj kancelariji ili se raspitajte kod vaše banke.
 Lizing kalkulator
 Vrednost vozila:  €
 Učešće:  %
 Kamatna stopa:  %
 Period:  god
Rezultat
 Uplata na početku: 0.00 € 
 Mesečna rata: 0.00 € 
 Ukupan broj rata:
designed by  www.izaberiauto.com